fascia & zenuwstelsel behandeling in 1

innovatief, efficient, pijnvrij

Ervaar snelle en duurzame pijn vermindering en verbetering van functies

Onze hands on aanpak is er een die je probleem opspoort en behandeld, niet alleen je symptomen. 

De meeste mensen lijden veel te lang aan pijn of een blessure, waardoor het onderliggende probleem vaak nog veel erger wordt. In feite zien we vaak patiënten die geen vooruitgang hebben geboekt na behandelingen, operaties of injecties en soms zelfs niet na leefstijl aanpassingen. 

Wij bieden je geavanceerde en een meer individueel aanpasbare therapie, vooral als je in het verleden geprobeerd hebt verlichting te vinden, maar daar niet in geslaagd bent.

Ga terug naar LEVEN
Onze behandelingen zorgen ervoor dat je weer pijnvrij kunt bewegen, met een beter bewegingsbereik, kracht, balans, coördinatie en energie.

Welkom in de key praktijk, voor therapie en preventie  

Maak een afspraak of bel naar 06-18739268

Je behandeling

Tijdens je eerste sessie besteden we wat meer tijd. Hierdoor kunnen we je hulpvraag en problemen beter begrijpen, de nodige fysieke en functie beoordelingen uitvoeren en je informeren over de resultaten, zodat we een behandelplan kunnen opstellen dat is afgestemd op uw behoeften en levensstijl.

Rehabilitatie, vooral bij hardnekkige/chronische klachten is veel meer dan mensen helpen met pijn vermindering en fysiek herstel, het gaat ook over groei en empowerment. 

Vervolg sessies 

Neem contact op met Nancy voor een gratis telefonisch overleg, voor meer informatie, advies over je specifieke situatie: 06-18739268 

Waaruit bestaat de behandeling?   

Educatie

Heldere communicatie en informatie is een sleutel naar succes. Wanneer je iets meer weet over je lichaam kan je er al beter mee samenwerken en zelf positieve acties doen voor je herstel.

Key therapie

Ervaar snelle en blijvende pijn vermindering en verbetering in beweeg en orgaan functies. In 1 sessie wordt veelal 50% pijn vermindering bereikt en/of merken cliënten een duidelijke verandering in functie.

Rehabilitatie

De programma's en behandelingen worden geleverd door een gecertificeerd integraal therapeut, opgeleid in manuele therapieën, fysieke en functionele beoordelingen, persoonlijke adviezen voor beweging, voeding en energie niveau verbetering.

Verbinding

Door de laatste nieuwe inzichten met authentieke, oude kennis te verbinden ontstaat een integrale behandeling - een praktische en holistische benadering tegelijk ⚖️

Neurofascia

Neurofascia therapie betekent dat de focus en intentie ligt op het zenuwstelsel en het bindweefsel (fascia) netwerk van ons lichaam; belangrijke sleutels naar optimaal bewegen, herstel en stabiliteit 🙌🏼🗝️

Meer over de techniek en verschillende toepassingen vind je op www.keyhealth.nl voor een uitgebreide uitleg.

Aangesloten bij beroepsvereniging BATC.

Gecertificeerd integraal complementair therapeut.

5 natuurgerichte principes

BATC therapeuten werken volgens de vijf natuurgerichte principes. 

Alles in en om ons heen bestaat uit energie. Wereldwijd wordt energie gezien als de basis van het leven. Energie vormt de basis bij de behandelingen van de BATC therapeut. Er kan pas worden gewerkt aan de overige principes; prikkeloverdracht, drainage, voeding en geestelijk welzijn wanneer je energiehuishouding op orde is. Zonder energie functioneert het lichaam niet optimaal en kan er geen genezing plaats vinden. Het is een eerste prioriteit om te zorgen dat je over voldoende energie beschikt, dat er een evenwichtig stromen van de energie plaats vindt en dat eventuele blokkades worden opgeheven.

De prikkeloverdracht komt tot stand via je zenuwstelsel. Via de hersenen worden prikkels via het zenuwstelsel naar de rest van je lichaam gestuurd. Maar ook andersom worden prikkels vanuit je lichaam naar je hersenen gestuurd. Het zenuwstelsel is het communicatienetwerk ofwel ‘de telefoonlijn’ van je lichaam. Pijnprikkels bijvoorbeeld hebben een functie om bij bepaalde situaties juist en snel te kunnen reageren. De prikkeloverdracht zorgt er ook voor dat bepaalde signalen, bijvoorbeeld over wat je nodig hebt voor herstel, aan het lichaam worden doorgegeven. Een goede prikkeloverdracht is onmisbaar om goed te kunnen functioneren en herstellen.

In het dagelijks leven heeft ons lichaam regelmatig te maken met overbelasting door afvalstoffen. Enkele oorzaken van buitenaf kunnen zijn: het inademen van vervuilde lucht (zware metalen) of bepaalde stoffen zoals restanten van pesticiden, dioxines of bepaalde toevoegingen in onze voeding. Daarnaast kan ons lichaam zelf een overbelasting van afvalstoffen creëren doordat bijvoorbeeld ons lymfesysteem of bloedcirculatie niet optimaal functioneren. Ons lichaam is onder gunstige omstandigheden in staat om de meeste afvalstoffen zonder problemen uit te scheiden via onze uitscheidingsorganen. Soms echter is het wenselijk om het lichaam daarin te ondersteunen en te stimuleren. Wanneer er te veel afvalstoffen in het lichaam aanwezig zijn, bijvoorbeeld in onze darmen, dan kunnen voedingsstoffen ook niet goed meer worden opgenomen.

Voeding onderhoudt je cellen en voorziet deze van brandstof. Je dagelijkse voeding is één van de belangrijkste componenten voor een fit en gezond lichaam en een scherpe geest. Bepaalde voedingsmiddelen worden niet door iedereen even goed verdragen. Dit kan een tijdelijke kwestie zijn. Door gerichte voedingsadviezen kan dit in gunstige zin veranderen. Het is belangrijk dat je de juiste voedingsmiddelen, passend bij je constitutie en omstandigheden, tot je neemt en dat in de juiste hoeveelheden.

Naast de voorgaande principes beïnvloeden emotionele, mentale en spirituele aspecten jouw gezondheid en welzijn. Bewustzijn over je belemmerende denk- en gedragspatronen is buitengewoon belangrijk. Dit voor het geestelijke maar ook fysieke welzijn. Door zorgen of andere geestelijke spanningen kunnen veel klachten, zoals maagklachten, hoofdpijn of verkrampte spieren ontstaan. Je leert de belemmerende denk- en gedragsproblemen op een gezonde manier te veranderen, te doorbreken of los te laten. Dit voor een zo goed mogelijk herstel, maar ook om in de toekomt in balans te blijven.

 

Tarieven en aanbod

Consulten 

Consult 1 uur € 85,- 
Consult 30-45 min € 65,- 

Betaling: met pin in de praktijk, de factuur ontvang je via e-mail. 

Vergoedingen

Met een aanvullende verzekering kan soms een deel van de investering gedeclareerd worden aan je zorgverzekeraar. 

Het advies is om hiervoor de declaratie factuur die je per mail na de afspraak ontvangt, naar de zorgverzekeraar op te sturen. Deze bevat een specifieke behandel code die herkend kan worden door de verzekeraar. 

Informeer je vooraf bij je  zorgverzekeraar? Dit zijn de gegevens om door te geven:

 • therapeut: Nancy de Vos
 • beroepsorganisatie: BATC
 • AGB code: 90.035356AGB
 • code praktijk: 90-(0)142442

Key praktijk

Ervaringen

Marianne Goud
Nancy is een therapeute die uitermate vakkundig en middels een holistische werkwijze lichaam en geest stimuleert tot genezing en groei. Zij heeft veel kennis en een groot empatisch vermogen. Ze maakt gebruik van de key methode, die door prikkeling van het bindweefsel je lichaam stimuleert om tot verbetering van de klachten en/of algehele genezing te komen. Zowel Nancy als de methode zijn afzonderlijk van elkaar enorm aan te bevelen, maar in combinatie met elkaar een gouden duo!
Mevrouw Hanstede
Na een lange periode met rugpijn klachten kreeg ik de diagnose artrose en er was ook een hernia geconstateerd. In de zoektocht naar iets wat kan verlichten kwam ik uiteindelijk bij de key therapie behandeling van Nancy terecht. Dit heeft me in 6 behandelingen van de ergste pijn afgeholpen, ik beweeg weer en op wat vage klachten na is er nu goed mee te leven.
Kees Kreeft
Vorig jaar ben ik bij Nancy terecht gekomen voor de behandeling van mijn hielspoor, de behandeling heeft mij helemaal van de pijn en klachten afgeholpen. Nu last van mijn schouder, heb twee behandelingen gehad en voel al resultaat. Nancy is heel kundig en betrokken, bij haar ben je in goede handen.
Jan Hendrickx
Na een paar ontmoetingen ging ik geloven wat je teweeg bracht, door je uitleg en ook doordat je naar mijn, nogal lange, verhaal luisterde. Het gaf me inzicht. Je hebt me geleerd zowel naar de binnen als naar de buitenkant van mijn lichaam te luisteren. Het gaat veel beter met me en ik help mijn lichaam nu wanneer ik zelf aanvoel dat het nog nodig is of als ik het prettig vind. Enorm bedankt voor wat je voor me hebt gedaan, ik ben een ander mens geworden, anders gaan denken en ben naar mijn lichaam gaan luisteren, en dat doet mij goed.
Cees Streefkerk
Ik kwam voor de pijn en vermoeidheid in mijn nek door slijtage. Tijdens het fietsen begon ik er ook last van te krijgen. Nu, na 6 behandelingen heb ik geen pijn, ook niet bij duurtraining en de vermoeidheid in mijn nek is weg.
Leo Wander
In december 2020 ben ik behandeld door Nancy aan een vervelende schouderblessure. Na drie behandelingen was het herstelproces zo goed op gang gebracht dat ik weer kon gaan trainen. Verbazingwekkend wat voor processen de Physiokey op gang bracht, gevoelsmatig een algehele reset van mijn lichaam ! Nu in januari 2021 kan ik weer voluit trainen!! Ik kan dit iedereen aanbevelen en Nancy bedankt voor je professionele hulp.

Contact opnemen

Een consult/intake aanvragen kan via dit formulier. Er wordt contact met je opgenomen om een datum en tijd te plannen. Houdt aub rekening met een wachttijd. 

Nancy de Vos

Key Praktijk

Molendijk 61 C
3295 LD ’s-Gravendeel

+31 (0)6 1873 92 68
info@keypraktijk.nl

KVK: 224424136
Btw: NL001571166B45

Up-to-date blijven?

Algemene voorwaarden Key Praktijk

Key Health waarvan Key Praktijk een toegevoegde handelsnaam is,  wordt wettelijk vertegenwoordigd door Nancy de Vos en is gevestigd in Molendijk 61 C, 3295 LD, ’s-Gravendeel. Telefoonnummer: 06-18739268, email: info@keyhealth.nl, websites: www.keyhealth.nl, www.keypraktijk.nl |  KVK nr: KVK 24424136 | vestigingsnr. 000000876054 | btw nr: NL001571166B45 | bank: NL33 RBRB 0939732335 | BATC aansluitnr: BR 0892

In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

Therapeut: de natuurlijke of rechtspersoon die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel,  lid is van beroepsvereniging BATC en actief is in de complementaire zorg sector.
BATC: Belangen Associatie Therapeut en Consument

Client: de natuurlijke persoon die gebruik maakt van de diensten van ondernemer in de complementaire zorg.

Afspraak: de afspraak op een datum voor behandeling en/of adviezen.

De onderneming is een bedrijf wat handelingen verricht die gericht zijn op het herstel vermogen activeren en lichamelijke klachten verminderen.2. Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de totstandkoming en uitvoering van afspraken tussen de therapeut en de cliënt.

Gegevens:

Key Praktijk wordt wettelijk vertegenwoordigd door  Nancy de Vos.

Gevestigd te:
Molendijk 61 C
3295 LD, ’s-Gravendeel

Telefoon nummer: 06 – 18739268
Email adres: info@keyhealth.nl
Website: www.keypraktijk.nl | www.keyhealth.nl

KVK nr: KVK 24424136
Btw nr: NL001571166B45
Bank: NL33 RBRB 0939732335

Beroepsorganisatie: BATC
AGB code: 90.035356AGB
Code praktijk: 90-(0)142442
BATC aansluitnummer: BR 0892

Afspraken

 • De afspraak komt tot stand via telefonisch contact, email of een tekst bericht.
 • De geldende prijs wordt via de website gecommuniceerd en is in de praktijk zichtbaar.
 • Client ontvangt per email een bevestiging van de afspraak en een vragenlijst.
 • De afspraak kan worden afgezegd door de cliënt tot uiterlijk vierentwintig uur voor de afspraak dag en het tijdstip waarop de afspraak staat. Dit kan telefonisch, of via e-mail.
 • Bij afmelden/annuleren korter dan vierentwintig uur van tevoren wordt het consult tarief dat voor die afspraak geldt volledig in rekening gebracht. Deze regel geldt niet wanneer overmacht aan de orde is, welke in redelijkheid bepaald kan worden. Wanneer in een specifieke situatie onduidelijk is of er overmacht speelt, kan de therapeut beslissen om een gedeelte van het consult tarief in rekening te brengen.
 • No show, ofwel niet komen, niet afmelden of laten weten dat er door overmacht iets tussen kwam: 100% van het consult tarief wordt in rekening gebracht.

Verplichtingen van de therapeut

 • De therapeut verricht haar werkzaamheden met zorgvuldig vakmanschap en met gebruikmaking van deugdelijke materialen en middelen.
 • In de eerste afspraak wordt er een anamnese afgenomen door middel van vraag- en antwoord. Samen met de door cliënt ingevulde vragenlijst vormt zich een beeld van de mogelijkheden van de behandelingen. Deze worden genoteerd in het digitale cliënt dossier. In het kader van de Wet op de AVG en de bewaarplicht worden de gegevens, anamnese en voortgang in het cliënten dossier bewaard. De wettelijke bewaarplicht is 15 jaar.
 • De therapeut is verplicht om een behandel overeenkomst te laten teken voorafgaand aan de start van de behandelingen (serie).
 • De cliënt heeft ten alle tijden het recht om zijn/haar dossier in te zien.
 • Gegevens van de cliënt of informatie over zijn/haar gezondheidstoestand worden alleen gedeeld (met bijv. de huisarts) na uitdrukkelijke toestemming van de cliënt zelf.
 • De therapeut geeft een professionele behandeling en indien nodig adviezen en/of richtlijnen ten aanzien van het lichaam en/of herstel bevorderend gedrag.
 • De therapeut kan indien zij dit in het belang van de gezondheid van de cliënt noodzakelijk acht rechtstreeks door- of terugverwijzen naar een arts.

Verplichtingen van de Consument

 • De cliënt is verplicht om naar waarheid relevante informatie te verstrekken over diens gezondheidstoestand, klachten en symptomen.
 • De cliënt dient de therapeut tijdens het voortgangsgeprekje in ieder consult te informeren over alle veranderingen in de gezondheidstoestand, gevoel van welzijn, de klacht(en) en/of medicijngebruik. Dit is van belang voor het zo goed mogelijk uitvoeren van de vervolg behandelingen. Het niet melden van bepaalde veranderingen kan het resultaat negatief beïnvloeden, evenals het niet opvolgen van adviezen.
 • De cliënt is zelf verantwoordelijk voor het opvolgen van de adviezen van de therapeut.

 

Betaling en prijswijzigingen

 • Betalingen dienen direct na het consult te worden voldaan per pin.
 • Wanneer een vervolg consult beduidend langer duurt dan de hiervoor gereserveerde tijd, wordt het normale tarief van een eerste consult berekend (in plaats van het tarief van een kortere sessie).
 • De consult prijzen en behandel tarieven worden ieder jaar opnieuw bekeken en aangepast waar nodig, bepaald door de therapeut en de geldende conforme prijzen.

Aansprakelijkheid

 • De therapeut is tegenover de cliënt aansprakelijk voor schade die het gevolg is van een tekortkoming die aan de therapeut of een persoon in zijn dienst dan wel stagiaire is toe te rekenen.
 • De cliënt is tegenover de therapeut aansprakelijk voor door de therapeut geleden schade die door een aan de cliënt toerekenbare tekortkoming is veroorzaakt.
 • Het ontdekken of kunnen ontdekken van tekortkomingen dienen schriftelijk dan wel elektronisch binnen 48 (achtenveertig) uur te zijn ingediend.

Afwijkingen

 • Individuele afwijkingen van deze algemene voorwaarden, met inbegrip van individuele aanvullingen, moeten schriftelijk dan wel elektronisch tussen de cliënt en de therapeut worden vastgelegd.

Deze algemene voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt in juli 2021

Je privacy in de Key Praktijk

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik als behandelend therapeut een dossier aanleg. Dit is ook een wettelijke plicht opgelegd door de WGBO. Het dossier bevat aantekeningen over je gezondheidstoestand en gegevens over de uitgevoerde onderzoeken en behandelingen.

Ook worden in het dossier gegevens opgenomen die voor je behandeling noodzakelijk zijn en die ik, na expliciete toestemming, heb opgevraagd bij een andere zorgverlener bijvoorbeeld bij de huisarts.

Ik doe mijn best om je privacy te waarborgen. Dit betekent onder meer dat:

 • ik zorgvuldig omga met persoonlijke en medische gegevens,
 • er voor zorg dat onbevoegden geen toegang hebben tot je gegevens

Als jouw behandelende therapeut heb ik als enige toegang tot de gegevens in je dossier.

Ik heb een wettelijke geheimhoudingsplicht (beroepsgeheim).

De gegevens uit je dossier kunnen ook nog voor de volgende doelen gebruikt worden:

 • Om andere zorgverleners te informeren, bijvoorbeeld als de therapie is afgerond of bij een verwijzing naar een andere behandelaar. Dit gebeurt alleen met je expliciete toestemming.
 • Voor het gebruik voor waarneming, tijdens mijn afwezigheid.
 • Voor het geanonimiseerde gebruik tijdens intercollegiale toetsing.
 • Een klein deel van de gegevens uit je dossier wordt gebruikt voor de financiële administratie, zodat ik of mijn accountant een factuur kan opstellen dan wel de administratie verwerken.

Als ik vanwege een andere reden gebruik wil maken van je gegevens, dan zal ik je eerst informeren en expliciet om toestemming vragen.

Deze gegevens in het cliëntendossier blijven zoals in de wet op de behandelovereenkomst wordt vereist 15 jaar bewaard.

 

De zorgnota

Op de zorgnota die je ontvangt staan gegevens die door de zorgverzekeraar gevraagd worden:

 • Je naam, adres en woonplaats
 • Je geboortedatum
 • De datum van de behandeling
 • Een korte omschrijving van de behandeling, zoals bijvoorbeeld ‘behandeling natuurgeneeskunde’, of ‘reflexzone therapie’
 • De kosten van het consult